Tulipaner. Foto: Wai Siew
Foto: Wai Siew

Åpningskonsert og FestspillOpp: Åpningspakken

Festspilltorsdagens to høydepunkter i en og samme pakke! Årets julegave?

Fra 17.-22. mars fylles bergstaden Røros igjen med musikk og tulipaner, når vi inviterer til Vinterfestspill i Bergstaden. Åpningskvelden byr på to store høydepunkter: Åpningskonsert i Røros kirke kl 18:00, etterfulgt av FestspillOpp med treretters middag i Falkbergetsalen kl 20:30. Åpningspakken vår gir deg alt dette i én pakke. En fin-fin gave både til deg sjøl og en du er glad i.

Åpningspakken inkluderer:

  • Åpningskonsert i Røros kirke.
  • FestspillOpp i Falkbergetsalen, Storstuggu.
  • Tre-rettes middag med vinpakke eller alternativ drikke.
    Kr. 1.675,-

Åpningskonsert

Det blir en hjemlig start på årets Vinterfestspill i Bergstaden. Alf Hulbækmo åpner med «Våryr» på orgelet i Røros kirke, før den australske kontratenoren David Hansen briljerer i «Farinelli»-stil med perlende arier fra barokken sammen med sopranen Ann-Helen Moen og et knippe opplagte festspillmusikere. Den armenske pianisten Marianna Shirinyan serverer smektende klavertoner og KonstKnekt byr opp til musikalsk lek i Richard Strauss sin lystige «Till Eulenspiegel». Kvelden avsluttes med bandoneon og strykere i Per Arne Glorvigens «Polaco» med elementer av både tango og Rørospols.

FestspillOpp

Etter årets Åpningskonsert, inviterer Vinterfestspill i Bergstaden til FestspillOpp – vår tradisjonsrike kulinariske og musikalske meny med festspillmusikere i toppslag. Selveste Falkbergetsalen på Storstuggu Kultur- og konferansesenter dekkes til fest!

Vi får høre baryton Bengt Ola Volungholen og pianist Christian Ihle Hadland, Emilia Amper i samspill med gruppa W.A.M. trio  (Øyvind GimseMartin StegnerAtle Sponberg), og det unge talentet Florian Rademacher Krogsæter på althorn.

Billetter til både åpningskonserten og FestspillOpp kan selvsagt også kjøpes hver for seg:
Her kan du kjøpe billetter til Åpningskonsert og på denne lenken får du tak i billetter til Festspillopp.