Christoph Hartmann. Foto: Brioni
Foto: Brioni

Christoph Hartmann

Obo / Konstmester

Christoph Hartmann studerte samtidig med meg i München, men av ukjente årsaker kjente vi ikke hverandre før vi møttes i KonstKnekt (muligens fordi jeg var et sjenert beinrangel med altfor store briller og han var atskillig rundere i formen enn i dag).

Siden den gangen har «Kaktus», som han kalles, syklet alle fjellpass i Alpene og gjennomført mangt et maraton – med personlig rekord 2:40. Mannen er ekstrem!

Christoph er et overskuddsmenneske i særklasse, og dette preger både hans musisering og personlighet. I tillegg til flere tiår i Berlinerfilharmonien rommer karrieren hans solistoppdrag og undervisning over hele kloden – hele tiden. Jeg har en mistanke om at han alltid reiser med sola rundt kloden, slik at han tjener inn en dag for hver runde, for han rekker mer enn noen annen jeg kjenner, og sier aldri nei til å bidra. Christoph er en unik ressurs for KonstKnekt og Røros!

Christoph deltar på Lunsjkonserter, Åpningskonserten, StorveisUnderveis, Fabelaktig fredag, Lun LørdagSolrenningskonsert og Den Femte årstid – avslutningskonsert.