Torbjørn Maaø, daglig gleder hos Rørosbarn gleder seg til å ta imot vinterfestspillpublikummet for aller første gang.
Foto: Sigrid M. Jansen

Rørosbarn åpner dørene for KammersKommers

– Da vi ble spurt om å være konsertsted under KammersKommers, ble vi veldig overrasket. Og selvfølgelig sa vi ja umiddelbart. Vi ønsker jo å støtte opp om det som skjer på Røros, smiler Torbjørn Maaø.

Torbjørn Maaø er daglig gleder (ja, du leste riktig) i Rørosbarn, Røros’ eneste barnebutikk med et rikholdig utvalg av klær og hobbyartikler til barn.

Nå åpner Rørosbarn dørene til den gamle Leighgården i Bergmannsgata, og gleder seg til å ta imot festspillpublikummet.

Torbjørn Maaø, daglig gleder hos Rørosbarn gleder seg til å ta imot vinterfestspillpublikummet for aller første gang.

Torbjørn Maaø, daglig gleder hos Rørosbarn, gleder seg til å ta imot vinterfestspillpublikummet for aller første gang.

KammersKommers

KammersKommers er en vandrekonsert. En konsertserie, der musikerne står i ro på hver sin arena og spiller samme konsert. Publikum vandrer fra konsertsted til konsertsted, totalt fire ulike steder. Uansett hvor du begynner eller avslutter vandringen din, får du med deg alle de fire konsertene.

Rørosbarn er ett av fire konsertsteder under KammersKommers. Det er aller første gang disse lokalene blir en del av Vinterfestspill – så dette er en virkelig nyhet!

Fortsatt ledige billetter

Det er fortsatt mulig å skaffe seg billetter til KammersKommers under Vinterfestspill i Bergstaden 2022. Men det kan tenkes at det lønner seg å være rask. KammersKommers er erfaringsmessig en særdeles populær måte å tilbringe en lørdag formiddag i mars her på Røros.

Nære og direkte opplevelser

Årets KammersKommers byr på nære og direkte møter mellom publikum og musikere.

Hos Rørosbarn byr trioen W.A.M bestående av Øyvind Gimse, Martin Stegner, Atle Sponberg opp til tango sammen med sopranen Ann-Helen Moen. I Menighetshuset blir det feiende opera-arier med David Hansen og Christian Ihle Hadland. Mens Emilia Amper og Bendik Smedåsgjelten Qvam gir oss folkemusikk i lokalene til Røros kunstformidling.

Når vi i tillegg gir den musikalske gjøgleren Per Arne Glorvigen frie tøyler på Rørosmuseet, er vi sikre på at også lattermusklene vil få trimmet seg.

Per Arne Glorvigen er et unikum. Som komponist putter han både det rurale, rotnorske og den argentinske tangotradisjonen inn i et klassisk samtidsuttrykk, og klarer like fullt å lande på beina. I tillegg er han morsom - genuint og originalt morsom. Du treffer han under KammersKommers lørdag 19. mars.

Per Arne Glorvigen er et unikum. Som komponist putter han både det rurale, rotnorske og den argentinske tangotradisjonen inn i et klassisk samtidsuttrykk, og klarer like fullt å lande på beina. I tillegg er han morsom – genuint og originalt morsom. Du treffer han under KammersKommers lørdag 19. mars.