– Det var fint. Og så var det morsomt!

Elias Moen Tamnes (6) og Jens Sønvis Brennhaug (5) var på MiniViB i fjor. Nå er de klare for en ny festspillopplevelse, testing av trommer og matpakke med pjalt og kakao.

Elias Moen Tamnes (6) og Jens Sønvis Brennhaug (5) gleder seg til MiniViB.

MiniViB er Vinterfestspill i Bergstaden sitt eget barnefestspill, og ble arrangert for første gang under festspillene i fjor.

MiniViB er laget for at barn og voksne skal få oppleve musikken og kunsten på tvers av generasjonene. Søndag 20. mars har alle en ypperlig mulighet til å kjenne på den varme festspillatmosfæren sammen med barn, barnebarn, naboens barn, barnas venner og alle andre barn dere måtte ønske å gå på festspill sammen med.

Opera Trøndelag kommer med forestillingen «MiniTryll», basert på operaen Tryllefløyten med musikk av W. A. Mozart.

Tryllefløyten

Opera Trøndelag kommer med forestillingen «MiniTryll», basert på operaen Tryllefløyten med musikk av W. A. Mozart. Denne versjonen av operaen er tilrettelagt for aldersgruppa 3–8 år.

I tillegg får vi høre forteller og sanger Kirsti Sæter i samspill med festivalmusikerne Emilia Amper, Bendik Smedåsgjelten Qvam og Øyvind Gimse.

Perkusjonist Jens Linell lar barna bli med inn i hans rytmiske univers, og vi tar matpause, der vi får nyte nydelige matpakker et barnefestspill verdig.

Matpakker inkludert i billetten

Dagens meny er matpakker med fristelser fra Trygstad, kakao fra Kaffestuggu og smakfulle frukt og grønnsaker. Konsertlokalene er pynta med fargerike tulipaner, og fortellingene og musikken vil trollbinde barn og voksne i alle aldre.

Musikere under MiniViB

Minitryll – Opera Trøndelag: Lars Eggen, Ingeborg H. Francke, Brage Einum

Eventyrverden: Kirsti Sæter / Øyvind Gimse / Bendik Smedåsgjelten Qvam / Emilia Amper

Rytmisk verksted med Jens Linell

Kirsti Sæter byr på forteller og sanger i samspill med festivalmusikerne.

Billetter til kr. 75,-

Billetten på kr. 75,- inkluderer matpakker med fristelser fra Trygstad, kakao fra Kaffestuggu og smakfulle frukt og grønnsaker. Konsertlokalene er pynta med fargerike tulipaner, og fortellingene og musikken vil trollbinde barn og voksne i alle aldre.