Foto: Ole Wuttudal

Vinn en konsert – hjemme hos deg selv

Vil du vinne en konsert hjemme hos deg selv?

Kjøper du minimum 4 billetter til Vinterfestspill i Bergstaden 2022 kan du være med i trekningen av en konsert – hjemme hos deg selv – med Øyvind Gimse. Forutsetningen er at du (eller en venn) bor eller har fritidsbolig i Rørosområdet.

Vi trekker en vinner i slutten av mars. Det eneste du trenger å gjøre er å kjøpe minimum 4 billetter.

Lykke til!

Du kan vinne en konsert med Øyvind Gimse hjemme hos deg selv. Foto: Ole Wuttudal.

100 musikere i fire dager

Over 100 musikere inntar bergstaden Røros i midten av mars. Fra torsdag til søndag kan du oppleve hele fem store kirkekonserter, vandrekonserten KammersKommers gatelangs i verdensarven Røros, Solrenningskonsert, FestspillforedragPub og et rikt utvalg av andre små og store konserter og opplevelser fra tidlig morgen til sent på natt.

Årets program er rett og slett særdeles variert!

Øyvind Gimse.

Hovedpremie: Øyvind Gimse.

Øyvind var premie i februar

I fjor vant Marit Haanæs en konsert med Øyvind Gimse hos seg selv. Tidlig i februar ble det endelig mulig å gjennomføre den. Til stor glede for de som fikk være tilstede.

«Jeg har aldri vært premie før, jeg», sa Øyvind Gimse der han sto midt i stua med cello og et stort smil.

Øyvind Gimse, cellist og kunstnerisk leder i Vinterfestspill i Bergstaden, var premien da Marit Haanæs på Røros vant en konsert hjemme hos seg selv.

Det er mulig Gimse var redd for at han ikke var premie nok. Med seg hadde han i alle fall ingen ringere enn Christoph Hartmann fra Berlinerfilharmonien og hans sønn Franz. Begge spiller obo.

Øyvind Gimse og Christop Hartmann

Øyvind Gimse og Christoph Hartmann hjemme hos Marit Haanæs.

Vertinnen hadde kokt kaffe, bakt skillingsboller og invitert et knippe venner over på besøk. En fantastisk opplevelse en torsdagskveld i februar.

«Jeg tar sjansen på å ønske dere velkommen igjen!», sa Marit med et stort smil da hun takket musikerne på det varmeste for konserten.

Hjemme hos Marit Haanæs

Marit Haanæs på Røros vant en hjemme-hos-konsert med Øyvind Gimse i forbindelse med Vinterfestspill i Bergstaden 2020. Når restriksjonene for hvor mange man kan være i private hjem nå opphørte, ble det endelig mulig å gjennomføre den. Til stor glede for alle som fikk være til stede.

Vil du ha konsert hjemme hos deg?

Har du lyst til å vinne en konsert med Øyvind Gimse hjemme hos deg selv? Bor du på Røros eller har hytte i Rørosområdet? Forutsetningen er at du kjøper minimum 4 billetter til Vinterfestspill i Bergstaden 2022, og at du kan være vertskap for en konsert i Rørosområdet.

Vi trekker en vinner i slutten av mars. Det eneste du trenger å gjøre er å kjøpe minimum 4 billetter.

Lykke til!

Øyvind Gimse med hjemme-hos-konsert.

Nå kan DU vinne en konsert med Øyvind Gimse hjemme hos deg selv!