Øyvind Gimse. Foto: Privat
Foto: Privat

Vinn «Hjemme hos» konsert med Vinterfestspill i Bergstaden!

Nå kan du bli med i trekningen av en konsert – hjemme hos deg selv – med cellist og kunstnerisk leder for Vinterfestspill i Bergstaden; Øyvind Gimse! Alle som kjøper minimum fire billetter til årets festspill er med i trekningen av denne helt enestående premien.

På grunn av de nasjonale smitteverntiltakene er årets Vinterfestspill i Bergstaden forbeholdt publikum bosatt i Røros kommune. Det gir rørosingene en enestående mulighet til konsertopplevelser av internasjonalt format i eget nærmiljø.

«I disse tider når vi knapt får gi noen en klem, vil jeg at musikken skal omfavne oss alle, gi oss litt av varmen vi har mistet og vekke følelsene til live», sa Øyvind Gimse da han presenterte det kunstneriske programmet for årets Vinterfestspill.

«Jeg har derfor valgt musikere som gir av seg selv og musikk som engasjerer. Jeg vil gi både publikum og musikere gode opplevelser, etablere følelsen av fellesskap, kjenne at vi er sammen om musikken og at dette gir mening i en tid med mye avstand.»

Årets Vinterfestspill i Bergstaden arrangeres fra og med torsdag 18. til og med søndag 21. mars. I løpet av disse dagene kan publikum oppleve hele seks konserter i Røros kirke, det populære KammersKommers som i år er på Storstuggu, og dessuten bli med både på Pub og festspillgudstjeneste.

Nytt av året er «MiniViB», Vinterfestspill sitt eget barnefestspill. På søndag formiddag inviteres barn og voksne til konserter, fortellinger, mat og tulipaner i Sangerhuset på Røros.

Vi i Vinterfestspill i Bergstaden ønsker rørosingene hjertelig velkommen! Kanskje er nettopp dette året da flere på Røros vil oppleve de varme møtene under Vinterfestspill for aller første gang? Vi håper det; at nedstenging og smittevernrestreksjoner også kan by på noe nytt og åpne veien for at enda flere rørosinger kan oppdage og oppleve varmen og gleden i musikken og den femte årstid.

Så derfor: Alle som kjøper minimum fire billetter til Vinterfestspill i Bergstaden 2021 er med i trekningen av en konsert, hjemme hos seg selv, med cellist og kunstnerisk leder; Øyvind Gimse!

Tidspunktet for hjemme-hos konserten med Gimse blir vi enige om, men vi foreslår at vi venter enda noen måneder slik at smittetrykket har lagt seg litt. I løpet av høsten er vi forhåpentligvis der at vi igjen kan invitere gjester hjem, eller til og med holde et selskap. Da er det fint å ha en «egen cellist» å kunne by på.

God fornøyelse!

Se konsertprogrammet og kjøp billetter her.

Alle arrangement i Røros kirke og på Storstuggu har inntil 100 billetter. Våre frivillige vil legge til rette for godt smittevern hvor det bl.a. blir lagt vekt på god avstand mellom publikum fra ulike husstander.