Røros Hotell

Røros Hotell

Røros Hotell er Rørosregionens største hotell med 157 komfortable rom i forskjellige størrelser og et utvalg av moderne leiligheter. Selvfølgelig har vi alle fasiliteter et moderne hotell skal ha. Men det som virkelig gjør oss unike, er det vi kan tilby innenfor rammene av Bergstaden.

Besøk våre restauranter Bergrosa og Brasseriet hvor vi serverer retter med utgangspunkt i regionens matfat. Det som ikke finnes lokalt, lages fra bunn av på vårt kjøkken. Er ikke råvarene å oppdrive i nærområdet, vektlegges alltid økologiske og nasjonale produsenter. Gjennom dagen kan man trekke seg tilbake i vår egen lobbybar, hvor man får servert enkel og god mat sammen med lokalt øl og drikke.

Vårt nyåpnede Bad og Velvære er et svært populært tilbud både blant lokale og tilreisende. Her tar du morgentrimmen i et 27-meter langt basseng. Det er lagt til rette for velvære, med boblebad, utendørsbasseng og jacuzzi. Med utsikt mot den berømte kirka Bergstadens Ziir, kan du kose deg i 38 plussgrader varmt basseng.

Vi ser frem til å oppleve den femte årstid sammen med dere.

Røros Hotell – med kjærlighet til Røros

Film Røros Hotell - www.roroshotell.no