Åpningskonsert

Ny lansering 19. oktober

Vi gleder oss til 19. oktober! Gjør du?

I disse dager jobber vår nye kunstneriske leder Sonoko Miriam Welde med de siste detaljene for jubileumsåret 2024. Vi kan love at det blir et spennende og variert program, med noen hyggelige gjensyn og en del helt nye bekjentskaper.

1.mai i år lanserte vi den aller første konserten for 2024, Janine Jansen med Goldbergvariasjonene. Billettene føk unna og konserten er nå helt utsolgt, men det er mulig å stå på venteliste. Rakk du ikke å sikre deg en billett, kan ta kontakt med oss enten på e-post eller pr telefon og vi hjelper deg gjerne med å føre deg opp på ventelisten.

Vi gleder oss til neste programslipp. Allerede 19. oktober er det klart for lansering av en ny konsert. Billettene vil som alltid være tilgjengelig på www.eventim.no. Venner av Vinterfestspill i Bergstaden vil motta en e-post med en hemmelig lenke til konserten én uke før det ordinære billettsalget åpner.

Siste lanseringsdato er 16. november, hvor resten og hele programmet for Vinterfestspill i Bergstaden 2024 åpnes for salg. Venner av Vinterfestspill vil også her få muligheten å kjøpe billetter litt før alle andre og vil motta en e-post med en billettlenke én uke før det ordinære programslippet.