Foto: Ole Wuttudal

MiniViB – vår egen barnefestival

MiniViB er Vinterfestspill i Bergstaden sin egen barnefestival. Her opplever barn og voksne musikk og kunst på tvers av generasjoner.

På søndag 19. mars kl. 13:00 møtes vi på Storstuggu til konserter, fortellinger, mat og tulipaner. Innlagt matpause med nydelige matpakker er det også.

Årets MiniViB er delt i tre. Dette gir god variasjon og mange opplevelser. Barna kan både sitte og lytte – og delta selv med sang og aktivitet. Først ute er Kirsti Sæter, med historiefortelling og musikk. Med seg har hun musikerne Bendik Smedåsgjelten Qvam, Jens Linell og Knut Erik Sundquist.

Deretter vil Ingrid Eggen aktivisere barna med sangleker og rytmer. Så blir det en liten spisepause, før Jens Linell avslutter programmet med sin engasjerende forestilling «Tamburinen».

Gled dere til gøyale, vakre, sprelske, inspirerende, lærerike, utfordrende, skumle og koselige øyeblikk sammen med våre festspillkunstnere.

Søndag 19. mars har alle en ypperlig mulighet til å kjenne på den varme festspillatmosfæren sammen med barn, barnebarn, naboens barn, barnas venner og alle andre barn dere måtte ønske å gå på festspill sammen med.

Kjøp billett til MiniViB