Storveis Underveis

Fredag 8. mars 2024, kl 12:00

Sted: Storstuggu Kultur- og konferansesenter

Pris: kr. 255,-

Storveis Underveis er vår tradisjonsrike konsert der nye talenter får vise seg fram. I år møter vi prosjektet Klangsmia og får oppleve en masterclass.

Klangsmia er satt sammen av kulturskoleelever og skoleklasser ved Os skole. Elevene har bygd sine egne rytmeinstrumenter i metall, og her handler det om improvisasjon og kommunikasjon. Vi møter rundt 20 elever i samspill med kulturskolelærere og andre voksne som spiller feler, trekkspill, gitarer, perkusjon, bass og blåseinstrumenter.

Opplev masterclass med mester og bratsjist Walter Küssner fra Berliner Philharmoniker sammen med Andreas Grimstad, konstknekt og student ved Norges Musikkhøgskole.

Kunstnere

Konsertvert: Erling Dahl jr.

Walter Küssner

Bratsj / Konstmester / Tyskland

Andreas Grimstad

Bratsj / Konstknekt / Norge

Falkbergetsalen

Under Vinterfestspill i Bergstaden tas Falkbergetsalen i bruk både til konserter og til FestspillOpp torsdag kveld. Også MiniViB, Vinterfestspill i Bergstaden sitt eget barnefestspill, foregår her.

Salen fylles med tulipaner og rigges om mellom konsertene. I Falkbergetsalen vil du oppleve alt fra runde bord, flatt gulv og amfi.

Finn veien til Storstuggu her.

Storstuggu Kultur- og konferansesenter er kultursenter for Røros kommune, regionalt kulturhus for Røros, Holtålen, Tydal og Os – og kurs- og konferansesenter for Røros Hotell.

Falkbergetsalen er kulturhusets største sal, og regnes av mange som en av Europas mest fleksible flerbrukssaler.

Storstuggu og Falkbergetsalen er lett tilgjengelig for rullestol.