Konsertforedrag med Tor Espen Aspaas 2023

Fredag 17. mars 2023, kl 10:00

Sted: Storstuggu Kultur- og konferansesenter

Pris: kr. 345,-

I foredraget «Europa 2023, musikk – ytring – frihet» legger Tor Espen Aspaas ut på en reise i Europa, gjennom tre århundrer med musikk som ytring, politisk og sosialt, inspirert av filosofen Ludwig Wittgenstein.

Han finner komponister som har villet noe med musikken og repertoar som har vært med på å endre tenkning, bevissthet og idealer. På ny er dette aktuelt i dag, hvordan musikk kan brukes og misbrukes til ulike ytringer.

Tor Espen kaller det «en reise fra da til nå gjennom tre hundre års musikkhistorisk terreng, med filosof Ludwig Wittgenstein som kartleser og meg som grenselos.»

Kunstnere

Falkbergetsalen

Under Vinterfestspill i Bergstaden tas Falkbergetsalen i bruk både til konserter og til FestspillOpp torsdag kveld. Også MiniViB, Vinterfestspill i Bergstaden sitt eget barnefestspill, foregår her.

Salen fylles med tulipaner og rigges om mellom konsertene. I Falkbergetsalen vil du oppleve alt fra runde bord, flatt gulv og amfi.

Finn veien til Storstuggu her.

Storstuggu Kultur- og konferansesenter er kultursenter for Røros kommune, regionalt kulturhus for Røros, Holtålen, Tydal og Os – og kurs- og konferansesenter for Røros Hotell.

Falkbergetsalen er kulturhusets største sal, og regnes av mange som en av Europas mest fleksible flerbrukssaler.

Storstuggu og Falkbergetsalen er lett tilgjengelig for rullestol.