Festspillmeny hos Vertshuset Røros

Onsdag 15. mars 2023, fra kl 19:00

Sted: Vertshuset Røros

Pris: 705,-

Allerede på onsdag kveld kan du nyte årets festspillmeny hos Vertshuset Røros. Vi anbefaler å starte kvelden med vernissasje hos Kunst og kaos, og avslutte den med kortreiste matopplevelser på Vertshuset Røros. En fin helaften kvelden før.

Vertshuset Røros er vår festspillrestaurant. Her serveres lokalmat i verdensklasse. Under Vinterfestspill i Bergstaden 2023 komponerer de en helt egen festspillmeny, som til og med endrer seg fra dag til dag.

Bestill bord!

Book ditt bord i god tid, her vil det kunne bli fullbooket ganske raskt.

Bestill bord: send e-post til restaurant@vertshusetroros.no
Oppgi: dato, klokkeslett og antall personer – og om dere ønsker å forhåndsbestille tre-retters festspillmeny.

Eline Haugan Bordvik og Aleksander Storm er kjøkkensjefer på Vertshuset Røros. Eline hadde sin læretid som kokk på Credo i Trondheim og har blant annet jobbet på verdensberømte NOMA i København og deres popup restaurant i Mexico, og på Michelinrestauranten KOKS på Færøyene.

Aleksander har sin bakgrunn fra i Statholdergården hos Bent Stiansen, Ylajali i Oslo, 5 Stuer i Holmenkollen Park Hotel og Røst Teaterbistro i Trondheim. Nå har de slått seg ned på Elines hjemsted; nemlig i lokalmathovedstaden Røros

Vertshuset Røros

Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på 32 koselige hotellrom og 6 leiligheter midt i Røros sentrum. Kjøkkenet byr på smaksrike måltider med utgangspunkt i lokale råvarer og mattradisjon. Vertshuset ligger et steinkast fra Røros kirke, og dermed svært nært til de daglige kirkekonsertene og vandrekonserten KammersKommers.

Restauranten på Vertshuset Røros vil også i i år være vår festspillrestaurant.

Vertshuset Røros ligger i Rammgården i Kjerkgata på Røros. Tomta var bebygd på 1600-tallet, og på slutten av århundret kjøpte partisipant-familien Angell i Trondheim denne gården. Gården skiftet eier mange ganger opp gjennom årene, deriblant bergskriver Peder Hiort den eldre som kjøpte gården tidlig på 1700-tallet og Johan Nataniel Ramm som overtok i 1842. I 1988 ble Røros Turisthotell eier. I dag er Vertshuset Røros en del av Røros Hotell Gruppen.

Finn veien til Vertshuset Røros her.

Vertshuset Røros. Foto: Lars Geithe