Julehilsen fra Vinterfestspill i Bergstaden

Med ønske om en fredelig og god juletid! Vår hilsen til deg denne jula er et tilbakeblikk til åpningskonserten i jubileumsåret 2019.

Åpningskonserten 14. mars 2019 bød på et variert og vakkert program i Røros kirke med en rekke av våre fremste norske musikere og sangere, musikere fra Berlin-Filharmonien og Det Norske Solistkor under ledelse av Grete Pedersen. Programledere for NRK var Erling Dahl jr. og Arild Erikstad.

Klikk på bildet under for å starte sendingen fra NRK. God fornøyelse!

Godt nytt musikk-år!

Vi ser frem til å møtes igjen til den femte årstid og fire dager med enestående musikkopplevelser og unike møter. Fra 16. til 19 mars kan du ta del i et rikholdig program hvor særdeles dyktige musikere og formidlere gleder seg til å by deg på magiske små og store øyeblikk.

Se hele programmet for Vinterfestspill i Bergstaden 2023

«Mennesket trenger musikk til å kommunisere der ordene blir utilstrekkelige. Musikk er språket som kan bryte alle grenser, som ingen eier og som alle kan oppleve på sin egen måte.

Vinterfestspill i Bergstaden 2023 ser på noen sider ved menneskelig dialog, tro og overtro, alvor og skjemt, men kanskje først og fremst den gode historiefortellingen.»

Øyvind Gimse, kunstnerisk leder i Vinterfestspill i Bergstaden. Foto: Ole Wuttudal