Herborg Kråkevik
Foto: Mona Nordøy

Herborg Kråkevik til Vinterfestspill i Bergstaden

Det er en sann glede å ønske Herborg Kråkevik velkommen til Vinterfestspill i Bergstaden 7. – 10. mars 2024.

Herborg Kråkeviks artistiske register har blitt behørig applaudert av et usedvanlig samstemt kritikerkorps, enten hun står på scenen med sine elleville parodier eller som skuespiller og sanger.

Det er en sann glede å ønske Herborg Kråkevik velkommen til Vinterfestspill i Bergstaden 2024. I mars kan du oppleve Kråkevik på KammersKommers, Ukeslutt, Solrenningskonserten – og flere andre konserter.

Herborg Kråkevik er kjent for sine tolkninger av norske sanger og viser, store sceneroller og humoristiske parodier. Allsidigheten er hennes unike styrke og hun oppviser en bredde og referanser som gjør henne til en stor artist.

Herborg Kråkevik

Herborg oppnådde i 2000 stor suksess da hun i samarbeid med TrondheimSolistene ga ut albumet Kråkeviks songbok, med tolkninger av kjente og kjære norske sanger. Albumet tilbrakte fire uker på førsteplass på VG-lista og ble solgt i over 200.000 eksemplarer, og belønnet henne med Årets Spellemann i 2000.

Under festspillene i mars får vi et gjenhør med Kråkeviks songbok under Solrenningskonserten, søndag morgen.

Billettsalget starter 16. november

Torsdag 16. november lanserer vi hele programmet til festspillene i 2024. Da åpner også billettsalget til alle de konserter med Herborg Kråkevik. Det er bare å glede seg!