En nydelig julegave!

Konsertopplevelser er en fantastisk gave. Både til deg selv og de du er glad i. Hva med å gi billetter til Vinterfestspill i Bergstaden i julegave i år?

Åpent billettkontor under Julemarked på Røros

Under Julemarked på Røros har vi i Vinterfestspill i Bergstaden et billettutsalg i galleriet Kunst og kaos her på Røros. Ønsker du hjelp til å få kjøpt billettene dine, er du velkommen hit. Samareh hjelper deg gjerne!

Kunst og kaos ligger i Finborudgården i Mørkstugata på Røros (på vei opp til Malmplassen og Rørosmuseet).
Billetter for Vinterfestspill i Bergstaden 2023 kan kjøpes hos Kunst og kaos på følgende tidspunkt:
Torsdag 1. desember kl. 10:00 – 17:00
Fredag 2. desember kl. 10:00 – 17:00
Lørdag 3. desember kl. 10:00 – 15:00

 

Kjøp billetter direkte på nett

Billetter kan selvsagt også alltid kjøpes direkte på nett hos Eventim

Latteren sitter løst under KammersKommers. Her er et gjensyn fra Menighetshuset i 2022. Foto: Ole Wuttudal

KammersKommers
Lørdag 18. mars kl. 10:30

Publikumsfavoritten, «KammersKommers» vil som vanlig by på morgenfrisk feststemning i fire ulike drakter. Lodestar Trio får barokkmusikk til å svinge på en ny måte, hos Marianne Meløy og Trygve Brøske sitter latteren løst, når de to musikalske gjøglerne Øyvind Gimse og Knut Erik Sundquist settes sammen blir det høy stemning, og vi får oppleve Tor Espen Aspaas som «gal konferansier» sammen med Opus 13. Dette blir en formiddag med flott musikk og godt humør.

Kjøp billett til KammerKommers med start på Rørosmuseet

Angela Clemmons, Darryl Tookes og Vaneese Thomas.

Gospel i Ziiren
Fredag 17. mars kl. 18:00

Våre tre fantastiske amerikanske sangere, Vaneese Thomas, Angela Clemmons og Darryl Tookes tar oss med på en reise gjennom gospelen, fra dens spede begynnelse til de mest populære og kjente sangene.

Med band under ledelse av Rob Mounsey og et stort kor med sangere fra Rørosregionen, er det duket for et virkelig fargerikt fyrverkeri av en konsert. Dette blir «de store følelsers kveld», fra gråt til latter – og tilbake.

Kjøp billett til Gospel i Ziiren

Full fest i Sangerhuset når Barokksolistene inviterer til «Alehouse»! Foto: Knut Utler

Pub i Sangerhuset
Lørdag 18. mars kl. 21:00

Den uimotståelige gjengen i Barokksolistene inviterer til et innblikk i Englands puber fra det 17.århundre. Pubene var ikke bare serveringssteder, de var også de første konsertlokalene. Fra enkle drikkeviser kunne en blanding av musikk, sang og dans utvikle seg til å bli hele forestillinger. Det blir full fest i Sangerhuset når Barokksolistene inviterer til «Alehouse»!

Kjøp billett til Pub i Sangerhuset

Trygve Brøske og Marianne Meløy utgjør duoen Brøløy. Foto: Ole Ekker

Ukeslutt
Fredag 17. mars kl. 15:30

Parhestene Trygve Brøske og Marianne Meløy i «Brøløy», duoen bak suksessene «Norge Midt-Norge», «Ingen nordmenn savnet» og «Musikalen Gro», holder vareopptelling etter 30 års samarbeid.

I tillegg får vi en ønskereprise av stykket «Failing» med basshumoristen Knut Erik Sundquist, og noen svingende barokkfolketoner fra Lodestar Trio. Det blir en skikkelig kosestund i Storstuggu, og for de som vil kose seg litt ekstra, er bardisken like ved siden av scenen.

Kjøp billett til Ukeslutt

Fire fabelaktige dager

Vinterfestspill i Bergstaden 2023 byr på i overkant av 20 konserter fordelt på fire dager.

Se hele programmet her

Under Julemarked på Røros har vi i Vinterfestspill i Bergstaden et billettutsalg i galleriet Kunst og kaos.

Julemarked på Røros, 1. – 4. desember

Med sine fargerike trehus, hvit snø som legger seg oppetter veggene og en blåtime som fortryller både store og små, danner verdensarven Røros den perfekte rammen for et utendørs julemarked.

Røros bergstads sjarmerende handlegater fylles med trivelige markedsboder, julemat og tradisjonsrike førjulsaktiviteter under Julemarked Røros.
Tuftet på det ekte og nære håper vi å gi våre gjester en stemningsfull førjulstid.

Les mer om julemarked på Røros