Bestill overnatting allerede nå!

Når du nå kjøper dine første billetter til Vinterfestspill i Bergstaden 2024, anbefaler vi at du tenker på overnatting samtidig.

Røros Hotell gruppen er vår faste samarbeidspartner, og vi anbefaler gjerne overnatting på det tradisjonsrike turisthotellet Røros Hotell, historiske Vertshuset Røros eller hjemmekoselige ErzscheiderGården.

Vinterfestspill i Bergstaden 2024 arrangeres fra og med torsdag 7. mars til og med søndag 10. mars.

Vi vet at mange av våre gjester under Vinterfestspill i Bergstaden bor på hytta, hos venner – eller rett og slett hjemme hos seg selv. Men skulle du likevel ha bruk for overnatting under festspillene, kan det være lurt å bestille så tidlig som mulig.

Røros Hotell

Røros Hotell ligger i samme bygning som Storstuggu Kultur- og konferansesenter. Det betyr særdeles kort vei til flere store konsertopplevelser i Falkbergetsalen, Solrenningskonserten og FestspillOpp. Det tradisjonsrike turisthotellet har eget Bad & Velværeanlegg, flere restauranter, stor parkeringsplass og 14 ladestasjoner for elbil.

Book overnatting på Røros Hotell

Vertshuset Røros

Med røtter tilbake til 1600-tallet byr Vertshuset Røros på 32 koselige hotellrom og 6 leiligheter midt i Røros sentrum. Vertshuset ligger et steinkast fra Røros kirke, og dermed svært nært til de daglige kirkekonsertene og vandrekonserten KammersKommers.

Book overnatting på Vertshuset Røros

ErzscheiderGården

ErzscheiderGården er et lite hotell med Røros kirke som nærmeste nabo. Her bor du i vakre og koselige rom med hvert sitt unike interiør og egenartede stemning. Vertskapet lover at du vil føle deg hjertelig velkommen i den spesielle atmosfæren på ErzsheiderGården.

Book overnatting på ErzscheiderGården