Foto: Sigrid M. Jansen

Andreas Widerøe Hagen

Billedkunstner

Andreas Widereøe Hagen (1989) har gjennom en årrekke grepet og begeistret sitt publikum med sitt originale og dypt personlige uttrykk.

Både teknikken og uttrykksformen er unik, og sansen for farger og motiv helt særegent. Widerøe Hagen har en leken, uredd og uventet fargebruk. Under de vitale og levende motivene finnes også en nesten dirrende sårbarhet.

Widerøe Hagen har utviklet en helt spesiell teknikk hvor han nesten prikker motivet frem på lerret eller papir, og motivet stå helt klart for han før han starter.

Karrieren tok fart da kunstneren Kjell Erik Killi-Olsen tilfeldig oppdaget et maleri av Widerøe Hagen hos en fargehandel i Trondheim. Siden har han hatt en mengde separatutstillinger og gruppeutstillinger i Trondheimsområdet og i Oslo, han har også stilt ut sammen med Killi-Olsen ved flere anledninger.

Widereøe Hagen er innkjøpt av bl.a. Trøndelag fylkeskommune og Trondheim kommune. I forkant av utstillingen hos Kunst og kaos under Vinterfestspill i Bergstaden stiller Widerøe hagen ut på Galleri Ismene i Trondheim.

Les mer om Andreas Widerøe Hagen her.

Medvirkende på:

Siste del av programmet til Vinterfestspill i Bergstaden slippes torsdag 17. november.