KORK til Vinterfestspill i Bergstaden!

Vi er stolte over å kunngjøre at Kringkastingsorkestret, KORK, kommer til Vinterfestspill i Bergstaden 2025. Hele landets orkester, med en spesiell plass i hjertet til musikkelskere over hele Norge, kan oppleves på Røros i mars neste år.

Kunstnerisk leder Sonoko Miriam Welde og festspilldirektør Bjørn Nessjø gleder seg stort over å presentere nyheten om at KORK vil bidra til uforglemmelige konserter på Røros neste vår.

To unike konsertopplevelser

KORK vil delta på to av de store kirkekonsertene under festspillene på Røros i mars 2025. På åpningskonserten torsdag 13. mars får publikum gleden av å høre den prisbelønte cellisten Amalie Stalheim som solist med KORK, samt en eksklusiv opptreden med selveste Sissel Kyrkjebø.

Fredag 14. mars stiller KORK med hele 45 musikere under ledelse av dirigent Patrik Ringborg. På programmet står blant annet Edvard Griegs Klaverkonsert i a-moll (“a-mollkonserten”), med den internasjonalt anerkjente pianisten Sergio Tiempo fra Venezuela som solist.

Billettsalget starter 10. oktober

Vinterfestspill i Bergstaden inviterer til fire tulipanfylte vårdager fra 13. til 16. mars 2025. I løpet av festspillene vil publikum kunne oppleve nærmere 20 konserter med et bredt spekter av musikk.

Billettene legges ut for salg torsdag 10. oktober. Dette er en unik mulighet til å sikre seg plasser til vårens enestående musikkopplevelser midt i verdensarven Røros.

Hele landets orkester kommer til Røros i mars 2025.

Sissel Kyrkjebø

Opplev Sissel Kyrkjebø på Vinterfestspill i Bergstaden i mars 2025.