Hele programmet til Vinterfestspills 20-årsjubileum er nå lansert

Ved jevne mellomrom utover høsten har Vinterfestspill lagt ut jubileets konserter for salg. Det er første gang Vinterfestspill har spredd konsertslippene, og mottakelsen har vært over all forventning. – Vi har allerede solgt langt over halvparten av det antall billetter som var vår ambisjon, sier festspilldirektør Bjørn Nessjø. Bruk tiden i desember på å reservere billetter til store musikkopplevelser og gi en opplevelse i julegave, er hans oppfordring!

Ikke som andre festivaler
Programmet spenner fra klassiske kirkekonserter til pubkveld, lyden av unge talent, konsertforedrag, frokostkonsert og en rekke andre små og store musikalske og kunstneriske inntrykk. I motsetning til mange andre festivaler som tilbyr festivalpass til en pris, enten du vil se en eller ti konserter, så lar Vinterfestspill deg plukke de konsertopplevelsene du har mest lyst på. De har også satt sammen fire pakker; «Fest-», «Jubileums-», «Fredags» og «Ziir»-pakken til en litt rimeligere penge.

Forventninger til den femte årstid
Kunstnerisk ledelse ved Tor Espen Aspaas og Kjersti Rydsaa har kunnet velge fra øverste hylle når de har satt sammen programmet, og årets kunstnere setter rekord både i kvantitet og kvalitet. De gir deg kammerstjerner, hele landets KORK, Barokksolister og Solistkorister, eminente folkemusikere, nye og velkjente Konstknekter og folkekjære artister i kammerformat. Det kommer til å ligge mye forventning i lufta mellom de unike konsertstedene i verdensarven når Vinterfestspill i Bergstaden ønsker velkommen til jubileum. – Allerede nå ser vi at Jubileumsgalla, Åpningskonsert og Odd Nordstoga i kammermusikalsk drakt er populære konserter som selger godt, sier Bjørn Nessjø.

Få billetter igjen Kammers-Kommers, FestspillOpp og Konsertforedrag
Skal du få med deg FestspillOpp, den kulinariske festaftenen med musikalske innslag eller Konsertforedraget med Tor Espen Aspaas og nevrolog Are Brean må du være raskt ute, disse konsertene har få billetter igjen. En annen konsert som pleier å bli fort utsolgt er Kammerskommers; kanskje Vinterfestspill i Bergstadens signaturarrangement fremfor noen; en kammermusikalsk kjedereaksjonen som på lørdagsformiddag feier gjennom Røros-gatene med humor, lekenhet og musikk.